Informatie

Lunchpakketten gekoeld bezorgd.gratis bezorgd.zelf samenstellen.


Gekoeld Bezorgd

Gekoelde levering om 100% kwaliteit te kunnen garanderen

Gratis Bezorging

Gratis geleverd in Nederland én België vanaf €500 ex. btw

100% Vers

Wij werken enkel met de meest verse producten zoals kazen en verse vleeswaren
0
+
Tevreden Klanten
0
+
Jaar Ervaring
0
Leveringen Per Week

Wij bezorgen in heel Nederland* en België. Dankzij ons eigen distributienetwerk kunnen wij dagelijks in deze landen bezorgen. Onze lunchpakketjes worden altijd gekoeld geleverd om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

* m.u.v. de waddeneilanden, maar wel in de havenplaatsen zoals Harlingen, Den Helder, Lauwersoog en Holwerd

Wij bezorgen al vanaf 30 Lunchpakketjes in heel Nederland & België, maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een levering van 10.000 verse Lunchpakketten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw wensen.

Vanaf een bestelbedrag van €500 (excl. btw) bezorgen wij helemaal gratis in heel Nederland & België.

Bestelt u voor minder dan €500? Dan brengen wij €50,00 bezorgkosten in rekening voor levering door heel Nederland of België.

Bedrijven en particulieren betalen bij ons via factuur. Het is ook mogelijk om middels een bankoverschrijving of contant bij aflevering te betalen.

30 Jaar ervaring

The Lunch Box is onderdeel van Edwin Smulders Catering, één van de grootste cateraars van Nederland. Al ruim 30 jaar voorzien wij onze vele particuliere en zakelijke klanten dagelijks van honderden verse Lunchpakketjes. Wie bieden u de mogelijkheid te kiezen uit diverse heerlijke lunchpakketjes, zodat er voor ieder budget een keuze is!